U kunt de enquete later als nog invullen

Cutcompany heeft vanaf heden een nieuwsbrief! Hierin vindt u de nieuwste aanbiedingen en producten.

Schrijf u nu in!

Inschrijven

Raambelettering en raamdecoratie

Speciaal voor de reclamesector heeft Cutcompany de mogelijkheid tot het uitsnijden van een serie hoogwaardige folies. Dit zijn dunne vellen van diverse soorten kunstoffen geschikt voor onder andere raamdecoraties en beletteringen. De folie is zelfklevend dus gemakkelijk aan te brengen.

Voor raamdecoratie levert Cutcompany meerdere geschikte materialen. Zie voor alle mogelijke materialen de categorie Raamdecoratie.

Ideaal voor raambelettering en logo`s.

Cutcompany beschikt over een uitgebreide, kleurrijke, zelfklevende decoratiefolie. Men heeft de keuze uit zeer duurzame, permanent hechtende folie voor reclame-uitingen die jarenlang hun functie dienen te behouden.

Daarnaast heeft Cutcompany folie in het assortiment dat juist voor kortstondig gebruik is, bijvoorbeeld in het geval van tijdelijke reclameacties.

Wat verder van belang is bij de keuze van materiaal is de ondergrond van de decoratie. Voor gladde oppervlakken gelden andere eisen dan voor ruwe oppervlakken.

Een zeer herkenbare toepassing is de gematteerde "dusted en frosted" folie, die heel fraai de uitstraling van gezandstraalde ruiten simuleert. Ook erg leuk voor thuisgebruik wanneer u uw ramen met een leuk design wilt matteren zodat niet iedereeen naar binnen kan kijken.

Het leveringsprogramma is afgestemd op de eisen en de verwerkingsmogelijkheden die in de reclamemarkt een rol spelen. Er is bijvoorbeeld "retro-reflecterende" folie voor veiligheidsmarkeringen, die zowel overdag als ´s nachts zichtbaar moeten zijn. Bovendien zijn is er translucente folie verkrijgbaar voor allerlei soorten en vormen van lichtreclame.

Cutcompany is u graag van dienst bij het selecteren van het juiste materiaal. U kunt contact opnemen via het contactformulier.

Raambelettering en architectuur

Aanduidingen op gebouwen bepalen mede de uitstraling van dat gebouw, door gebruik te maken van raamdecoratie in de vorm van raamletters en logo's zal dit extra uitstraling geven aan het pand. Voor inspiratie kunt een kijkje nemen bij de vele voorbeelden op onze website.